Jobba på CEOS

Platschef

Vill du vara med och arbeta på ett branschledande företag?

INKÖPARE

Som inköpare ingår du i vår inköpsorganisation där vi driver långsiktigt arbete och utveckling tillsammans med våra leverantörer. Du arbetar i vårt inköpsteam men också nära övriga organisationen för att vi skall uppnå våra gemensamma mål och vinna affärer. I tjänsten ingår såväl operativt som strategiskt inköpsarbete.

Du har förmåga att koordinera och hantera de dagliga uppgifterna för att säkerställa materialtillgången till våra lagerenheter samt vår produktion. Vi är en säljande organisation där vi har kunden i fokus vilket behöver genomsyra ditt arbete. För att bli framgångsrik i dina leverantörskontakter måste du utveckla en djup produktkunskap.

Du har en god samarbetsförmåga där du ser till laget före jaget, du har ett stort driv och initiativförmåga och du är en god förhandlare med ett utpräglat affärssinne.
Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Kunskap och erfarenhet av massivträ är en merit. Vi sätter stort värde vid din person och för att lyckas i din roll är du en engagerad, strukturerad och ansvarstagande.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och att påverka tjänstens omfattning och inriktning.

Placeringsort kan diskuteras.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-10-01 via e-post på ansok@ceos.se

Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

För mer information om tjänsten kontakta
Inköpschef, Malin Grännö, tel. 0380-67 58 31 eller via mail malin.granno@ceos.se

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PLATSCHEF

Vi söker dig med erfarenhet av säljledande befattning som med ett tydligt och coachande ledarskap driver vår anläggning i Göteborg mot uppsatta mål. Som Platschef ansvarar du för och tar täten i att utveckla enheten med personalen inom försäljning, lager och logistik. I CEOS övriga organisation finns stöd inom inköp, ekonomi och HR.

För att lyckas har du en aktiv roll i den dagliga verksamheten där du är resultatinriktad och drivande i ditt affärsmannaskap. Som ledare är du lyhörd och inger förtroende och har till uppgift att skapa en väl fungerande grupp som bygger på samarbete. Vi ser en stor potential i att utveckla försäljningen i det geografiska området och sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Erfarenhet av vårt sortiment och från branschen är meriterande.

CEOS Gruppen är Sveriges största distributör av trä och träbaserat skivmaterial till snickeriindustrin och vi finns på fem orter i Sverige med ca. 80 anställda. Gruppen omsätter 580 mkr med god lönsamhet. Som Platschef har du en plats i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets Koncernchef/VD.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-09-10 via e-post på ansok@ceos.se
Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

För mer information om tjänsten kontakta 
VD Urban Stenevi, tel. 0380-67 58 25, eller via mail urban.stenevi@ceos.se

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur

Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor. Mixen av personer som arbetat många år blandat med mer nyanställd personal gör oss till en dynamisk arbetsplats där alla jobbar i en utvecklande miljö.

Om CEOS

CEOS AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindustrin i Sverige. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.

Mer om CEOS

© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319