SE VÅRA SEMESTERTIDER
Publicerad: 2019-06-03

Semestern närmar sig med stormsteg och dags att planera eventuella inköp innan vi stänger för lite semester. Har du beställt så det finns material på hyllan när du kommer tillbaka från semestern? Om inte gör det idag!

Midsommar

Vi har öppet som vanligt vecka 25 förutom torsdag den 20 juni då vi stänger kl 14:30, helt stängt midsommarafton fredag 21 juni. Vid eventuella frågor kontakta kundtjänst.

Semestertider på CEOS

Vi har semesterstängt enligt nedan förutom vår filial i Göteborg som har öppet hela sommaren. Innan dess har samtliga filialer öppet som vanligt för att ta hand om era beställningar. Välkommen att kontakta kundtjänst eller din säljare.

Våra filialer har semesterstängt enligt följande:

  • Forserum vecka 28, 29 och 30, åter måndag 29 juli.
  • Norrköping vecka 28, 29 och 30, åter måndag 29 juli.
  • Skellefteå vecka 28, 29, 30 och 31, åter måndag 5 augusti.
  • Göteborg Öppet hela sommaren - se info nedan

I år kommer CEOS i Göteborg ha öppet hela sommaren.
Vi har laddat upp vårt lager med alla artiklar som vi normalt har lagerlagt i Göteborg. Vi kommer dock inte kunna leverera varor från våra andra lager då de har semester enligt info ovan.

På vår hemsida ser du vilka produkter som finns lagerlagda i Göteborg. Alla artiklar som har ett L under kolumnen G är varor som vi har lagerlagt i Göteborg. Kontakta oss på: 031-51 51 51 eller order.goteborg@ceos.se

Kontakta oss idag så hjälper vi er med er beställning!
Kundtjänst / säljare eller lägg er beställning smidigt via vår e-handel. Om ni inte har registrerat er än så är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att att skapa ett konto.


Vi önskar alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt skön och härlig sommar!