Jobba på CEOS

Inköpare/ Kategoriansvarig

Är du på jakt efter en Inköpstjänst i ett branschledande företag med tillväxtambitioner? I så fall kan din nästa utmaning finnas hos CEOS.  

Som Kategoriansvarig är ditt uppdrag att ta helhetsansvar för leverantörer och produkter och att säkerställa kort- och långsiktig materialförsörjning. Du får kommersiellt ansvar för din inköpskategori där du kombinerar strategiskt och operativt arbete i en prestigelös och platt organisation med hög delaktighet i inköpsorganisationen och verksamhet. 

Läs mer om tjänstenhttps://codeq.se/rekrytering/

Rekryteringen sker genom Codeq.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur

Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor. Mixen av personer som arbetat många år blandat med mer nyanställd personal gör oss till en dynamisk arbetsplats där alla jobbar i en utvecklande miljö.

Om CEOS

CEOS AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindustrin i Sverige. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 600 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.

Mer om CEOS

© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319