Jobba på CEOS

Produktionsplanerare

Till vår Såg- och Pressavdelning i Forserum söker vi en produktionsplanerare som vill vara med och utveckla vårt sätt att producera och förädla de produkter vi säljer. Du blir en del i teamet som ansvarar för orderregistrering, beredning och planering av produktionsorders internt samt även i förekommande fall den produktion och förädling som sker externt hos våra samarbetspartners och legoleverantörer.

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har tidigare erfarenhet av att bereda eller planera produktion utifrån kundfokus och kvalitet i kombination med effektivitet. Med fördel ser vi att du har både praktiskt och teoretisk bakgrund med fokus på produktion och/eller logistik samt att du är van vid att ta den direkta kontakten med kunden. Som person är du framåt, initiativrik och beredd på att leverera bästa möjliga resultat tillsammans med dina kollegor.

Det här är en mycket spännande tjänst där du internt och externt har breda kontaktytor. Du har möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling och samarbetar med både inköp och sälj. Din närmsta chef är CEOS Produktionschef.

Varmt välkommen med din ansökan före 2018-08-20 via e-post på ansok@ceos.se
Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

För mer information om tjänsten kontakta Jörn Michel, Produktionschef CEOS AB, Tel. 0380-67 58 34, alt. jorn.michel@ceos.se

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur

Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor. Mixen av personer som arbetat många år blandat med mer nyanställd personal gör oss till en dynamisk arbetsplats där alla jobbar i en utvecklande miljö.

Om CEOS

CEOS AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindusrtrin i Sverige. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.

Mer om CEOS

© CEOS | info@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319