Specialisten på skivmaterial och massivträ

CEOS är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri.
Vi kan alltid leverera det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat; i en leverans. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller att kunna leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn är vi konkurrenskraftiga. Vårt sortiment består av cirka 2000 artiklar vilket ger CEOS en särställning på marknaden. Ingen annan har denna produktbredd lagerlagt för omgående leverans. 

Vi finns med försäljningskontor och lager i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. I Forserum har vi dessutom en förädling i form av formatsågning och limning av högtryckslaminat på olika typer av bärare som MDF, plywood och spånskiva.

CEOS omsätter ca 450 miljoner kr och har 68 medarbetare.

Vi säljer inte till privatpersoner utan till företag med F-skattebevis. 

Vi hjälper dig bli mer lönsam
Med vår materialkunskap kan vi ge dig support och hjälp att hitta rätt skivmaterial. Materialvalet kan vara avgörande för att ett inrednings- eller möbelprojekt ska bli riktigt lönsamt. Använd vår erfarenhet för att hitta intressanta och alternativa lösningar. Vi delar gärna med oss av den kunskapen.
 
Vår affärsidé
CEOS Gruppen är Sveriges ledande distributörer av träbaserat skivmaterial, massivträ, laminat och högkvalitativa träprodukter för utomhusmiljö.


Ägare

Sedan 2006 ägs CEOS av den norska privatägda koncernen Treschow-Fritzøe som har sitt säte i Larvik, Norge. 

Image

---------------------------------------------------------------------------------------

CEOS gruppen
I gruppen ingår Skivspecialisten i Stockholm AB som helägt dotterbolag till CEOS AB. Gruppen omsätter mer än 500 milj.kr och har drygt 80 anställda.

Om dotterbolaget- Skivspecialisten i Stockholm AB
I Stockholm finns Skivspecialisten som är den ledande distributören av träbaserat skivmaterial i huvudstadsregionen. Företaget har funnits i Stockholm sedan 1967 på olika platser men sedan år 2000 finns man i Högdalens industriområde söder om stan. För mer information besök www.skivspecialisten.se

Image

---------------------------------------------------------------------------------------