JUST NU SÖKER VI:

Produktionsledare
Till vår såg- och pressavdelning i Forserum söker vi en ledare som tillsammans med medarbetarna på avdelningen - vill och kan vinna matchen. Du blir övergripande ansvarig för planering och optimering av avdelningens resurser, uppföljning av resultat samt utveckling av avdelningen och vårt sätt att producera.

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet av att leda personal och planera verksamhet utifrån kundfokus och kvalitet i kombination med effektivitet. Med fördel ser vi att du har en både praktiskt och teoretisk bakgrund med fokus på produktion och/eller logistik. Det här är en mycket spännande tjänst där du internt och externt har breda kontaktytor och du verkar i en föränderlig miljö där du är en nyckelspelare. Du har personalansvar för sju yrkesarbetare och tre tjänstemän. Du samarbetar ofta med säljavdelningen på flera plan och dagligen tätt med Lagerchefen i en total resursplanering då ni opererar i samma byggnad.

Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-02-25. Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev. Ansökan skickas till ansok@ceos.se
För mer information om tjänsten kontakta Michael Geiron, Logistikchef, telefonnummer 0380-67 58 11 alternativt via e-post michael.geiron@ceos.se


OM CEOS

CEOS AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindusrtrin i Sverige. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå.

Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.

Image