OM OSS

CEOS Fritzoe produktion förenklar din vardag

Vi erbjuder formatsågning och pressning av högtryckslaminat på bärare av MDF, spånskiva och plywood. Genom vår väl utbyggda turbilstrafik levererar vi sedan dina pressade och formatsågade skivor i samma leverans som dina övriga beställningar. 

Nyttja CEOS Fritzoe kapacitet med syfte att ta fler och större affärer!

Sågavdelning med två formatsågar

Våra två formatsågar är strategiskt placerade i vår anläggning med syfte att uppnå flexibilitet och effektivitet. Sågarnas olika egenskaper möjliggör en konkurrenskraftig tjänst där vi formaterar såväl träbaserade skivor som högtryckslaminat. Sågavdelningens förmåga och kapacitet ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder stor flexibilitet i sina beställningar.

Modern presslina med hög kapacitet

Med en modern presslina erbjuder vi färdiga komponenter i form av högtryckslaminat pressade på bärare av MDF, spånskiva eller plywood. Förutom limning av kundunika order har vi också ett brett sortiment med färdigpressade produkter. Vår varmpress möjliggör formatsågning direkt efter pressning vilket ger avsevärt kortare ledtider i genomflödet av beställningar. Vår presslina har skapat förutsättningar för att allt fler kunder ska kunna låta oss ta hand om alla pressningar vilket frigör såväl kapital som yta i våra kunders produktionsanläggningar.

Vi underlättar er produktionsplanering

Eftersom vi har våra sågar och presslina på ett och samma ställe har du som kund möjlighet att kombinera de båda tjänsterna. Vi kan därför erbjuda varje produktionsplanerare hjälpen i vardagen med att få en leverans med färdigformaterade laminatbelagda skivor som kan sättas rakt in i produktionen, flera steg före vad man förr i tiden kunde förvänta sig.