Vår produktion

CEOS produktion förenklar din vardag

Vi erbjuder formatsågning och pressning av högtryckslaminat på bärare av MDF, spånskiva och plywood. Genom vår väl utbyggda turbilstrafik levererar vi sedan dina pressade och formatsågade skivor i samma leverans som dina övriga beställningar. 

Nyttja CEOS kapacitet med syfte att ta fler och större affärer!

Sågavdelning med två formatsågar

Våra två formatsågar är strategiskt placerade i vår anläggning med syfte att uppnå flexibilitet och effektivitet. Sågarnas olika egenskaper möjliggör en konkurrenskraftig tjänst där vi formaterar såväl träbaserade skivor som högtryckslaminat. Sågavdelningens förmåga och kapacitet tillsammans med vårt lagerlagda sortiment ger korta ledtider oavsett storleken på din order till oss.

Låt CEOS bli en del av din produktion!

Modern presslina med hög kapacitet

Med en modern presslina erbjuder vi färdiga komponenter i form av högtryckslaminat pressade på bärare av MDF, spånskiva eller plywood. Förutom limning av kundunika order har vi också ett brett sortiment med färdigpressade produkter på lager med bland annat Formicas vita, svarta och grå laminat.

Vår presslina har skapat förutsättningar för att alltfler kunder ska kunna låta oss ta hand om alla pressningar vilket frigör såväl kapital som yta i våra kunders produktionsanläggningar.

Vi underlättar er produktionsplanering

Eftersom vi har våra sågar och presslina på ett och samma ställe har du som kund möjlighet att kombinera de båda tjänsterna, såg- och pressning. Vi kan därför erbjuda varje produktionsplanerare hjälpen i vardagen med att få en leverans med färdigformaterade laminatbelagda skivor som kan sättas rakt in i produktionen, flera steg före vad man förr i tiden kunde förvänta sig.

Vill du veta mer om vår produktion?

Kontakta vår kundtjänst för mer information.

Laminering laminat skivmaterial   Formatsågning skivmaterial

© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319