Om CEOS

Marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri

CEOS är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri

Vi kan alltid leverera det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller att kunna leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn är vi konkurrenskraftiga. Vårt sortiment med fler än 2000 artiklar ger CEOS en särställning på marknaden. Ingen annan har denna produktbredd lagerlagt för omgående leverans. Med hjälp av våra turbilar kan våra kunder få formatsågade skivor i samma leverans som din andra beställning. 

Vi finns med försäljningskontor och lager i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. I Forserum har vi dessutom en förädling i form av formatsågning och limning av högtryckslaminat på olika typer av bärare som MDF, plywood och spånskiva. Se film nedan.

CEOS omsätter ca 450 miljoner kronor och har drygt 70 medarbetare.

Vi säljer inte till privatpersoner utan till företag med F-skattebevis. 

Vi hjälper dig bli mer lönsam

Genom att lägga fokus tidigt i projekten tillsammans med våra kunder och leverantörer så skapar vi tryggare helhetslösningar och med vår materialkunskap kan vi ge dig support och hjälp att hitta rätt skivmaterial. Materialvalet kan vara avgörande för att ett inrednings- eller möbelprojekt ska bli riktigt lönsamt. Använd vår erfarenhet för att hitta intressanta och alternativa lösningar. Vi delar gärna med oss av den kunskapen. CEOS projektavdelning hanterar större och komplexa förfrågningar. 

CEOS ägare

Sedan 2006 ägs CEOS av den norska privatägda koncernen Treschow-Fritzøe som har sitt säte i Larvik, Norge. 

CEOS gruppen

I CEOS-gruppen ingår Skivspecialisten i Stockholm AB* som helägt dotterbolag till CEOS AB. Gruppen omsätter mer än 540 miljoner kronor och har drygt 80 anställda.

*Dotterbolag - Skivspecialisten I Stockholm

I Stockholm finns Skivspecialisten som är den ledande distributören av träbaserat skivmaterial i huvudstadsregionen. Företaget har funnits i Stockholm sedan 1967 på olika platser men sedan år 2000 finns man i Högdalens industriområde söder om stan. För mer information besök www.skivspecialisten.se

Vår affärsidé

CEOS Gruppen är Sveriges ledande distributörer av träbaserat material till svensk träindustri.

Vår vision

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners stärker och utvecklar vi svensk träindustri. 

Dokumentation

CEOS - Hållbarhetsrapport - Hållbarhetsrapport 2020© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319