Om CEOS Fritzoe

Marknadsledande distributör till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri

CEOS Fritzoe är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri

Vi levererar det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn är vi konkurrenskraftiga. Med hjälp av våra turbilar kan våra kunder få formatsågade skivor i samma leverans som din andra beställning. 

Vi hjälper dig bli mer lönsam

Materialvalet kan vara avgörande för att ett inrednings- eller möbelprojekt ska bli riktigt lönsamt. Använd vår erfarenhet för att hitta intressanta och alternativa lösningar. Vi delar gärna med oss av den kunskapen. 

CEOS Fritzoe ägare

CEOS Fritzoe AB är en del Fritzoe Nordic som i sin tur ägs av Treschow-Fritzøe AS  samt Ljunghold AB.

CEOS Fritzoe-Gruppen

I CEOS Fritzoe-gruppen ingår Skivspecialisten i Stockholm AB* som helägt dotterbolag till CEOS Fritzoe AB. Gruppen omsätter ca 700 miljoner kronor och har tillsammans 70 anställda. Skivspecialisten finns i stockholm och är den ledande distributören av träbaserat skivmaterial i huvudstadsregionen. Företaget har funnits i Stockholm sedan 1967 på olika platser men sedan år 2000 finns man i Högdalens industriområde söder om stan.

Vår affärsidé

CEOS Fritzoe-Gruppen är Sveriges ledande distributörer av träbaserat material till svensk träindustri.

Vår vision

Som marknadsledare har vi bäst sortiment, service och kompetens. Vi är det självklara valet för våra kunder och leverantörer. 

Dokumentation

Hållbarhetsrapport 2023