Studio B3

BESÖK OSS PÅ STUDIO B3

Sedan 2012 finns CEOS representerat på Studio B3, ett showroom i Stockholm. Hit kan du komma och få inspiration och ta med dig prover på olika inredningsmaterial. 

Om Studio B3

Studio B3 finns för dig som arbetar med inredning och design. På Barnhusgatan 3 i centrala Stockholm ligger ett inspirerande showroom på 1000 kvm med totalt 36 utställare under ett och samma tak. Här kan du och dina kunder titta, vrida och vända på våra kvalitetsprodukter. Flera ledande företag inom inredningsbranschen visar här sina produkter för offentlig miljö och personliga hem och på en våning finns Materialgallerian där ni kan ta del av olika materialprover. Det allra senaste möter kära klassiker i en unik atmosfär. Studio B3 har funnits vid Norra Latin i över 50 år och har öppet vardagar där Caroline och Fjóla tar emot.

CEOS utställning

Vår utställning innehåller i huvudsak materialprover i form av skivmaterial och massivträ från olika leverantörer. Besökaren kan ta del av flera hundra olika färger, ytstrukturer, träslag och mönster där man dessutom kan ta med sig materialprover hem. Av erfarenhet vet vi att flertalet arkitekter och inredare eftersöker möjligheten att kunna se, känna och ta del av olika typer av ytskikt för väggar, möbler och inredning. Oftast finns ett stort utbud av golv, tapeter och målade ytskikt på många ställen men sällan att det samlat finns ett så stort urval av olika skivmaterial och massivträ.

CEOS ställer ut följande produkter från olika leverantörer

Decospan. Ledande tillverkare av fanerade skivor. Decospan har flera hundra olika fanersorter i sitt sortiment som kan ha antingen spånskiva, MDF eller plywood som bärare.

Corian. Kompositmaterialet Solid surface Corian är ett material med oändliga möjligheter och finns i många olika dekorer. Det kan formas precis som man vill. Tack vare sina egenskaper är det lämpligt att använda i kök och restaurangmiljö. 

Dekorativa skivor
. Melaminbelagda skivor med bärare av antingen spånskiva eller MDF har många användningsområden såsom möbler och inredningar. Finns i 100 tals olika dekorer och i många olika ytor. Här kan du finna det senaste från Kaindl och Unilin.

Välkomna!

Studio B3 
Barnhusgatan 3
Stockholm

Öppettider: Måndag - fredag mellan klockan 09.00-16.30. 

Caroline Wahlström
Utställningsansvarig
info@studiob3.com
08 – 21 42 31

Fjóla Thórisdóttir
Projektledare
info@studiob3.com
08 – 21 42 31

Entre Studio B3 Barnhusgatan 3

© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319