Studio - Materialbibliotek

CEOS studio/materiabibliotek i Stockholm och Göteborg

Av erfarenhet vet vi att flertalet arkitekter och inredare eftersöker möjligheten att kunna se, känna och ta del av olika typer av ytskikt för väggar, möbler och inredning, en plats för inspiration för såväl interiör som exteriör inredningsdesign och arkitektur. På våra studior och materialbibliotek hittar ni materialprover i form av skivmaterial och massivträ i flera hundra olika färger, ytstrukturer, träslag och mönster. Ni kan beställa eller ta med er materialprover hem. Vi erbjuder fri tillgång till mötesrum. Kunskap och kompetens om materialen och produkterna finns också att tillgå på plats. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ta fram hållbara och miljövänliga alternativ för marknadens behov.

Som marknadsledande distributör till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri är vi måna om att kunna leverera det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller att kunna leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn är vi konkurrenskraftiga. Vårt sortiment med över 2000 artiklar ger CEOS en särställning på marknaden. Ingen annan har denna produktbredd lagerlagt för omgående leverans.


Studio B3 i Stockholm
Sedan 2012 finns CEOS representerat på Studio B3, Stockholms största showroom för möbler, belysning och material.

Studio B3 finns på Barnhusgatan 3 i centrala Stockholm. Ett inspirerande showroom på 1000 kvm med totalt 36 utställare under ett och samma tak. Här kan du och dina kunder titta, vrida och vända på våra kvalitetsprodukter. Flera ledande företag inom inredningsbranschen visar här sina produkter för offentlig miljö och personliga hem och på en våning finns Materialgallerian där ni kan ta del av olika materialprover. Det allra senaste möter kära klassiker i en unik atmosfär. Här arrangeras olika evenemang såsom produktvisningar, föreläsningar och event.

Studio B3 har funnits vid Norra Latin i över 50 år och har öppet vardagar där studions personal tar emot.

Studio/materialbibliotek i Göteborg
Från augusti 2022 finns CEOS med sin nya fräscha lokal centralt och lättillgängligt på Vallgatan 15 i Göteborg. En lokal med studio/materialbibliotek, mötesrum och kontor. Här kan du och dina kunder titta, vrida och vända på våra kvalitetsprodukter. Ni är välkomna hit på spontanbesök eller boka tid för att samla hela din projektgrupp eller kunder för kreativa möten. Ni har fri tillgång till mötesrum och prover på hela vårt sortiment för både inom- och utomhusmiljö. Kunskap och kompetens om materialen och produkterna finns också att tillgå på plats.

Vi bjuder på gott kaffe och bra wifi på båda ställena.

Välkomna!


Öppettider

Studio B3 i Stockholm 
Barnhusgatan 3
111 23 Stockholm

Måndag - fredag kl 9.00-16.30. 

info@studiob3.com
Tel. 08 – 21 42 31

Läs mer om Studio B3


CEOS Studio/materialbibliotek i Göteborg
Vallgatan 15

411 16 GÖTEBORG

Måndag - fredag kl 7.30-16.30.

marknad@ceos.se
Tel. 031-51 51 51  |   031-50 51 00


Kundbesök CEOS studio Vallgatan 15 Göteborg   Föredrag CEOS studio Vallgatan 15 Göteborg


© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319