Studio - Materialbibliotek

      

CEOS Fritzoe studio och materiabibliotek i Stockholm och Göteborg - Mötesplatser för inredning, arkitektur och design.

Av erfarenhet vet vi att flertalet arkitekter och inredare eftersöker möjligheten att kunna se, känna och ta del av olika typer av ytskikt för väggar, möbler och inredning, en plats för inspiration för såväl interiör som exteriör inredningsdesign och arkitektur. CEOS Fritzoe Studio i Göteborg och vårt showroom i Stockholm ger er möjlighet till detta. Här har ni tillgång till materialprover i form av olika skivmaterial och massivträ i olika färger, ytstrukturer, träslag och mönster. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ta fram hållbara och miljövänliga alternativ för marknadens behov till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri. 

CEOS Fritzoe studio och materiabibliotek, Vallgatan 15 i Göteborg

  • Studio / materialbibliotek med hela vårt sortiment.
  • Kunskap och kompetens på plats.
  • Materialprover för både inom- och utomhusmiljö.
  • Tillgång till mötesrum – samla hela din projektgrupp/kunder för kreativa möten.

Här kan ni och era kunder titta, känna och välja bland våra material och kvalitetsprodukter för både inom- och utomhusmiljö. Ni är välkomna att besöka oss och att boka tid för att samla hela din projektgrupp eller kunder för kreativa möten. Ni har fri tillgång till mötesrum och prover på hela vårt sortiment för både inom- och utomhusmiljö. All inredning i lokalen är byggt med CEOS Fritzoe egna material.

CEOS Fritzoe studio och materialbibliotek på Vallgatan 15 i Göteborg

  • Måndag - fredag kl 7.30-16.30.
    tel. 0380-67 58 00 | marknad@ceos.se
    OBS! Ring eller maila oss innan ert besök på Vallgatan.

Studio B3 i Stockholm - Stockholms största showroom för möbler, belysning och material

Studio B3 finns på Barnhusgatan 3 i centrala Stockholm. Ett inspirerande showroom på 1000 kvm med totalt 36 utställare under ett och samma tak. Här kan ni titta, känna och välja bland våra material och kvalitetsprodukter för både inom- och utomhusmiljö. Flera ledande företag inom inredningsbranschen visar här sina produkter för offentlig miljö och personliga hem och på en våning finns Materialgallerian där ni kan ta del av olika materialprover. Det allra senaste möter kära klassiker i en unik atmosfär. Här arrangeras olika evenemang såsom produktvisningar, föreläsningar och event.

Studio B3 har funnits vid Norra Latin i över 50 år och har öppet vardagar där studions personal tar emot.

Kontaktuppgifter
tel. 08-21 42 31 | info@studiob3.com

Ordinarie öppettider

Måndag - fredag kl. 9-16.30

Övriga tider stängt

  • Sommarstängt vecka 28-32, öppnar åter igen 12 augusti????️