Lager, produktion och logistik

Välkommen till våra nya, toppmoderna lokaler i Nässjö!

Med våra nya lokaler har vi möjlighet att erbjuda förbättrad service och effektivitet i våra 20,000 m2 stora lager- och produktionsutrymmen, där fokus ligger på bra lagersortiment och högkvalitativa produkter. Våra nya lokaler möjliggör också noggrann övervakning av produktionsprocessen med modern teknik och en ren miljö, vilket säkerställer högsta produktkvalitet.

Lager

Med ett centrallager på 20,000 m2 säkerställer vi optimal möjlighet att möta dina behov. Inomhuslogistiken garanterar smidig in- och utlastning, vilket håller leveransprocessen effektiv. Ett lager där alla CEOS Fritzoes lagerprodukter finns på ett ställe, vilket leder till kortare ledtider och enklare hantering för dig som kund.

Produktion

Våra produktionsanläggningar inkluderar två sågar, en presslinje, ett robotlager, en sorteringsanläggning och en emballeringslina. Genom att samlokalisera sågar och presslinje erbjuder vi en möjlighet att kombinera tjänsterna laminering och formatsågning. Det innebär att du som kund får en sömlös process där laminatbelagda skivor levereras färdigformaterade och redo för integration i din produktion.

Optimerad logistiklösning

Vår optimerade logistik och moderna produktionsanläggning möjliggör smidiga processer, vilket resulterar i kortare ledtider och ökad flexibilitet för att möta dina specifika krav och deadlines. Förbättringen av in- och utlastning är tydlig, då allt sker inomhus via 4 portar. Detta skapar en ännu smidigare logistik, vilket effektiviserar hela leveranskedjan och ger en mer sömlös övergång mellan olika produktionsstadier.

Mindre miljöpåverkan

Vi anlitar lokala åkerier med kollektivavtal och svenskregistrerade lastbilar. För oss är det viktigt att hålla oss till svenska regler för bättre trafiksäkerhet och miljö. Genom att kunderna köper hela behovet av träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist, laminat och komposit i en och samma leverans blir miljöpåverkan mindre.