Decospan - FanerTillsammans med Decospan har vi många års erfarenhet för hur vi ska ta fram passande förslag på material till våra kunder som de behöver till olika projekt- Querkus, Shinnoki eller Nordus.

Rustik och grov ytstruktur  Decospan Querkus

Querkus är Decospans svar på en modern inredningstrend i norra Europa. Det är ekfanerade skivor där man framförallt arbetat med strukturen och ytfinishen. Här har man kombinerat autentiska material med mer moderna inslag genom att lägga till en ny dimension till sin noggrant utvalda europeiska ek. Detta görs genom att sammanfoga faneret med mixmatch tekniken samt att ge ytan mer struktur. Mixmatch är en fogningsteknik som uppnås genom kombination av faner från olika stockar med olika typer av skärning med användning av en process som utvecklats hos Decospan.

Decospan QUERKUS

Naturligt utseende likt massivträ  Decospan Shinnoki

Mixmatch är en teknik där träfaner ark från olika träd har skurits på olika sätt. Effekten är att ge det det naturliga utseendet på massivt trä. När en kontinuerlig yta skapas med olika brädor finns inga visuella raster i mönstret. Precis som med massivt trä är varje styrelse annorlunda, men de hör fortfarande till varandra. Resultatet är ett färdigt ark med en livlig look och enhetlig kvalitet. 

Skandinavisk och modernistisk inredning   Decospan Nordus

Med Nordus erbjuder Decospan en tillgänglig samling finpusslade paneler som passar in mot en mer skandinavisk och modernistisk inredning.

Prover 

Kontakta kundtjänst för prover eller besök oss på Studio B3 - Stockholms största showroom. Mötesplats för inredning, arkitektur och design.


Följ oss på sociala medier | Instagram @ceosab | Facebook
--------------------------------------------------------------------


© CEOS | kundtjanst@ceos.se | Organistationsnummer - 5567123319